Konavoski Dvori Eco Green Restaurant

Tradicionalna jela svih hrvatskih regija

Je li ovo Mediteran na kopnu ili kopno okupano mediteranskim ugođajem - zapitat će se gosti koji prvi put dolaze u jedinstveni ambijent Konavoskih dvora.


I jedno i drugo, ljubazno će pojasniti voditelj Konavoski Dvori Eco Green Restaurant-a, ponosno gledajući naše goste koji zadivljeno promatraju brzi protok rječice Ljute, okretanje starih mlinskih kola i osoblje odjeveno u tradicionalne konavoske nošnje, uživajući pritom u svježini zraka, ljeti nekoliko Celzijevih stupnjeva hladnijeg nego u nedalekom Dubrovniku.


Ljepota Konavoski Dvori Eco Green Restaurant-a, za mnoge je posjetitelje neodoljiv mamac da posjete cijele Konavle,

po mnogočemu jedinstveno područje u najjužnijem dijelu Hrvatske,
gdje se, na malom prostoru, izmjenjuju planinski vrhunci, impresivna ljepota obale, plodna polja i kulturno-povijesna i prirodna baština ukorijenjena u kontinuitetu tradicije prenošene s jedne generacije na drugu.

Svježina kojoj je izvorište Ljuta, rječica ponornica, upotpunjena je mirisima prvorazrednog pršuta i sira iz ulja, mlade janjetine i teletine ispod sača (peke), domaćeg kruha, pastrva na žaru i ostalih specijaliteta u ponudi Konavoski Dvori Eco Green Restaurant-a, omiljenog izletišta Dubrovčana, Konavljana i posjetitelja dubrovačke rivijere.

Gosti koji pokušavaju proniknuti u tajnu jedinstvene ljepote ovog po svemu posebnog mjesta,

oaze tišine koju remeti samo huk nestašne rijeke i pjev ptica, dodatno će se iznenaditi kad čuju da nudimo tradicionalna jela svih hrvatskih regija. Nacionalna jela, zbog složenosti priprave, unaprijed se naručuju i poslužuju u dogovoreno vrijeme.
Na kraju nezaboravnog gastronomskog iskustva gosti će biti mnogo bliže odgovoru na pitanje jesu li boravili u kontinentalnom ambijentu s mirisima i okusima Mediterana, ili na Mediteranu koji krase stoljetne šume na obali rječice Ljute.

FotogalerijaLjuta protječe, ali vrijeme kao da je stalo. Mirisi i okusi Konavoskog polja opojno djeluju na posjetitelje.

Vratit ćemo se, pomišljaju u sebi ili govore naglas. I priželjkuju razgledati cijele Konavle, još i danas nedovoljno otkriven biser dubrovačke okolice.


Konavoski Dvori Eco Green Restaurant, prva stepenica na tom putu, i zaštićeni krajolik čekaju ih raširenih ruku, s tradicionalnom konavoskom gostoljubivošću i raskošnom ponudom gastronomskih specijaliteta za dugo sjećanje.


VIP gosti

Prenosimo iz tiska

Lokacija

Adresa: Ljuta b.b., 20 217 Ljuta – Konavle, Hrvatska

Rezervacije

Restoran je otvoren svakim danom od 11 do 23 sata.


Ukoliko želite izvršiti rezervaciju, molimo koristite obrazac.
Vaša rezervacija će biti potvrđena putem emaila što je prije moguće.

Ukoliko želite napraviti rezervaciju za tekući dan, molimo kontaktirajte nas telefonom.


Pristup omogućen osobama s poteškoćama u kretanju (podizna platforma).