Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Restaurant Mimoza - Dubrovnik

Novootvoreni restoran Mimoza smješten je na Pilama, 100 m zapadno od stare gradske jezgre, preko puta hotela Hilton Imperial.

Utemeljen 1953. godine, a obnovljen 2007. godine.
Od veličanstvene stare gradske jezgre dijeli ga tek tri minute ugodne šetnje. Atraktivna terasa restorana raspolaže s kapacitetom od 230 sjedećih mjesta, a elegantna i moderna blagovaonica raspolaže s 70 sjedećih mjesta.

Iz bogate ponude tradicionalnih delicija izdvajamo riblje i mesne specijalitete, probrana jela s gradela, tjestenine, pizze i vegetarijanska jela. Uživajte u okusu tradicionalnih jela ispod saća; riba, janjetina, teletina.

Mogućnost organiziranja muzike uživo i folklornih parova. Zbog svoje lokacije i veličine restoran Mimoza je idealan izbor za velike grupe, te različite obiteljske proslave i vjenčanja.

Kao što je mimoza cvijet nježnosti, tako je i naša kulinarska misija usmjerena ka nježnosti prema Vašem osjećaju ugode sitosti.

Restoran Mimoza je u 2008. godini izabran za najbolji restoran u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 2010. godine, od strane časopisa ShowBiz, restoran Mimoza je izabran među tri najbolja restorana u Hrvatskoj.

  • Glavni kuhar: Ivanko Mijoč
  • Voditelj ugostiteljstva: Ivo Ogresta

  • Iz ponude jelovnika za grupe preporučamo

Posebna ponuda: Light Lunch